روند انتخابات ایالات متحده آمریکا همانند سال 2016 به نحوی است که شاید اقبال مردمی برای دونالد ترامپ شکل نگیرد و از طرفی دیگر احتمال رویگردانی الکترالها از دونالد ترامپ نیز وجود دارد. ظاهرا دونالد ترامپ برای ماندن مجدد در قدرت و همچنین احیای مجدد قیمت نفت، نیاز به ایجاد یک جنگ نظامی در منطقه غرب آسیا دارد.
2020/04/24
آمریکائیها یک عادت دارند که در ذات آنها بوده و همیشه برای انجام یک کار ولو در حد جنایت، ابتدا برای آن بهانه تراشی کرده و دلایل جمع میکنند. بر خلاف قاعده اصلی که نتیجه باید برآمده از دلیل باشد؛ آمریکائیها برای انجام هدف در صدد ایجاد بهانه هستند.
روند انتخابات ایالات متحده آمریکا همانند سال 2016 به نحوی است که شاید اقبال مردمی برای دونالد ترامپ شکل نگیرد و از طرفی دیگر احتمال رویگردانی الکترالها از دونالد ترامپ نیز وجود دارد. ظاهرا دونالد ترامپ برای ماندن مجدد در قدرت و همچنین احیای دواره قیمت نفت، نیاز به ایجاد یک جنگ نظامی در منطقه غرب آسیا دارد. اما چون کنگره آمریکا با مصوبه مجلس سنا در 13 فوریه 2020 هرگونه اقدام نظامی علیه ایران را منوط به اخذ مجوز از کنگره کرده است لذا دونالد ترامپ برای اخذ این مجوز نیاز به ایجاد یک تنش نظامی در خلیج فارس با ایران دارد تا بتواند به اهداف سیاسی و انتخاباتی خود برسد. از طرفی دیگر، محمد بن سلمان نیز برای رسیدن به پادشاهی، غلبه بر یمن و همچنین نجات نفت تمایل بیشتری به وقوع جنگ ایران و آمریکا دارد.
همچنین پرتاب موفقیت آمیز ماهواره توسط نیروی هوا و فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که خباثت و کینهورزی غربیها را شدت بخشیده و به یقین این ماهواره ارتباطی به قطعنامه 2231 شورای امنیت نداشته و چنانچه آمریکا پرونده ایران را به شورای امنیت ارجاع دهد فقط با این هدف خواهد بود که افکار عمومی را علیه قوای نظامی ایران تحریک نماید؛ احتمال افزایش تنش میان آمریکا و ایران اجتناب ناپذیر خواهد بود.
اینکه گفته میشود پرتاب ماهواره، ارتباطی به اسنپبک ندارد این است که آمریکا از اردیبهشت 1397 اعمال ماده 36 برجام (بند 11 قطعنامه 2231 شورای امنیت) کرده و همیشه ایران را تهدید به اعمال بند 37 برجام (بند 12 قطعنامه 2231 شورای امنیت) نموده است. لذا در صورت ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت و متعاقب آن بازگشت تحریمهای سابق شورای امنیت (شش قطعنامه تحت فصل هفت) هیچ ارتباطی با پرتاپ ماهواره قوای نظامی ایران نداشته و همگی اینها استراتژی بهانه برای جنگ نظامی را نشان میدهد.
معالوصف تحرکات دیگری نیز دیده میشود که دونالدترامپ برای ابقاء در قدرت توسط الکترالها، به یک جنگ نظامی در منطقه علی الخصوص ایران نیازمند است.